ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
Загальні положення
З метою підвищення якості обслуговування та безпеки зберігання даних наших користувачів, інформуємо вас про те, які саме дані ми збираємо і яким чином їх використовуємо на нашому сайті. Ми з повагою ставимось до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідує наш сайт, тому на підставі вимог чинного законодавства України та регламенту Європейського парламенту і ради нами була підготовлена дана Політика конфіденційності (далі – Політика).
Ця Політика не поширюється на сайти, перехід на які здійснюється за допомогою гіперпосилань, розміщених на нашому сайті.
Перелік персональних даних
Перелік персональних даних користувачів, які можуть бути зібрані, збережені та використані під час роботи з сайтом:
- ваші прізвище, ім'я та по батькові, номер телефону, електронна адреса або інші контактні дані;
- інформація про ваш комп'ютер, включаючи IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера і операційну систему;
- інформація, яку ви вводите при використанні послуг на нашому сайті;
- будь-яку іншу особисту інформацію, яку ви нам надсилаєте та вносите під час реєстрації на нашому сайті.
Цілі опрацювання персональних даних
Персональні дані, надані вами через сайт, будуть використовуватись для наступних цілей:
- адміністрування нашого сайту і бізнесу;
- персоналізація нашого сайту для вас, дозволяючи використовувати наші послуги на нашому сайті;
- розгляд запитів і скарг, зроблених вами або про вас із приводу нашого сайту;
- забезпечення безпеки нашого сайту і запобігання шахрайству;
- перевірка дотримання умов, що регулюють використання нашого сайту
- а також інші види використання.
Крім того, ми використовуємо ваші персональні дані в маркетингових цілях відповідно до закону. При використанні ваших персональних даних для прямого маркетингу (комерційна розсилка і маркетингові повідомлення про нові продукти, послуги та пропозиції, які, на нашу думку, будуть вам цікаві), ми включаємо посилання, перейшовши за яким ви можете відмовитися від підписки на такі повідомлення в майбутньому.

Безпека даних
Повідомляємо вам, що для захисту ваших персональних даних вжито всіх необхідних заходів від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення із застосуванням відповідних технічних і організаційних інструментів.
Ми використовуємо технологію шифрування даних за технологією HTTPS від вашого браузера до сайту.
Зміни до умов Політики
На сайті можуть змінитись умови Політики. У такому разі необхідно періодично переглядати сайт. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації. Продовжуючи, використовувати сайт, ви підтверджує згоду з новими умовами Політики у редакції, чинній на момент використання сайту.
Контактна інформація
Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо нашої Політики, ви можете звернутись до нас за наступною електронною адресою.

Користуючись нашим сайтом, ви підтверджуєте, що ознайомлені з умовами цієї Політики і правами, наданими суб'єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» та погоджуєтеся з викладеними умовами.
Made on
Tilda